Jdi na obsah Jdi na menu
 

Hodnocení MČR a MČSR

3. 10. 2018

REAKCE NA MČR PARDUBICE A KLOKOČOV

Vážené předsednictvo svazu chovatelů chladnokrevných koní,

Vámi pořádané akce MČR v Pardubicích a Klokočově hodnotím velmi pozitivně z hlediska kvality rozhodčích a pomocného personálu a celkové organizovanosti akcí. Tato dvě mistrovství se nedají vůbec srovnat s mistrovstvími z minulých let. Rozhodčí byli poprvé tvrdí, spravedliví a nestranní. Trať p. Blizňáka v Pardubicích na ovladatelnosti v kládě byla zatím jedna z nejlepších a nejtěžších, která opravdu byla hodna mistrovství a kvalitně prověřila schopnosti kočích. Pokud budou i nadále takto zkušení lidé stavitelé trati, věřím, že kvalita této disciplíny stoupne nejen v očích diváků, ale i kočích. V disciplíně těžkého tahu byla na počátku stanovena pravidla, kterých se p. Petrtýl, jako rozhodčí, striktně a nekompromisně držel.

Na MČR v Klokočově není v podstatě co vytknout. Bylo zde předvedeno, že se dobře dá zvládnout celá organizace závodů, rozhodování rozhodčích bylo prozatím bezkonkurenčně nejkvalitnější za poslední léta všech soutěží v tomto sportu. Pokud se tito rozhodčí dopustili nějaké chyby, věřím tomu, že nebyla způsobena cíleně nebo zaujatě.

Závěrem bych také jmenovitě pochválil za rovné rozhodování a kvalitu celých závodů p. Petrtýla, p. Šanturovovou, p. Petřeka, p. M. Novotného a technický personál.

 

S pozdravem

J. Marvan

 
 

 


Portrét


Kontakt

Svaz chovatelů chladnokrevných koní N, SN a ČMB

Jana Nováková
+420 739 778 455
Klokočov 11
747 47 VÍTKOV


Statistiky

Online: 12
Celkem: 1833208
Měsíc: 16783
Den: 1007