Jdi na obsah Jdi na menu
 

Schůze předsednictva, Klokočov16. 5. 2021

8. 6. 2021

Schůze předsednictva SCHCHK z. s., Klokočov16. 5. 2021

Přítomni: Ivan Petrtýl, Jana Nováková, Petra Šanturovová, Natálie Blizňáková¨

Omluven: MVDr. Horník

 

 

  1. Členská schůze za rok 2020

Vzhledem k okolnostem  týkajících se pandemie a z toho vyplývajících  vládních nařízení se předsednictvo svazu jednomyslně usneslo na tom, že : letošní členskou schůzi nebude fyzicky pořádat, na stránky a fb svazu bude zveřejněna zpráva předsedy za rok 2020 a plán na rok 2021, dále finanční zpráva, zpráva revizní komise a zprávy zástupců rad plemen SN, N, ČMB. Všichni členové budou na toto upozorněni elektronicky popř. poštou. Zároveň budou členové svazu vyzváni k tomu, aby k zaplacení členského příspěvku využili platbu na účet svazu nebo složenkou na účetní svazu paní Petru Šanturovovou.

  1.  Závody 2021

Vedení Pardubického závodiště projevilo zájem o pořádání MČR v OV a TT. MČR v kompletní soutěži proběhne v areálu Bahňáku blízko ZH Tlumačov.

Nízký počet nahlášených závodů a nejistá situace ohledně jejich pořádání nutí k upravení kvalifikačních podmínek na MČR v kompletní soutěži  J a D a MČR v ovladatelnosti s kládou a těžkém tahu jednospřežní.

Kvalifikační podmínky viz. příloha.

N. Blizňáková navrhuje letos vystavit licence závodníkům.  Licence bude mít evidenční charakter a zároveň bude sloužit jako archiv výsledků závodníka, mimo jiné poslouží při každých závodech jako zdroj informací pro komentátora. Dále  pak navrhuje nakoupení svazového oblečení (trička, kšiltovky, vesty, bundy, zástěry)

J. Nováková zajistí vytištění  a distribuci mezi závodníky.

N. Blizňáková zjistí ceny alespoň tří subjektů dodávající oblečení s potiskem. Podle cen a dalších podmínek předsednictvo rozhodne jaké a kolik ks nechá vyrobit a jakým způsobem se bude dostávat k zájemcům.

 

  1. Výstava v Pardubicích je na plánovaná na 11. – 12.  9. , časový harmonogram včetně soutěží by měl odpovídat letem předcházejícím.  Letošním tématem je zemědělství a dožínky. Kromě soutěží a šampionátu tříletých klisen a hříbat ČMB, N a SN by se tam chladnokrevné koně měli prezentovat  v rámci moderního využití v zemědělství.

J. Nováková  - bude jednat s vedením závodiště o přívětivějších finančních podmínkách pořádání

 

  1. Dotace – letos budeme žádat o dotace pouze na akci v Pardubicích. Přehlídky hřebců proběhnout nemohly.
  2. Na letošní  Valnou hromadu ASCHK ČR budou vysláni delegáti zvoleni  na minulé členské schůzi SCHCHK. VH ASCHK  je volební a s největší pravděpodobností proběhne  v červenci tohoto roku.

 

 

 

 

Zapsala : Jana Nováková

 
 

 


Portrét


Kontakt

Svaz chovatelů chladnokrevných koní N, SN a ČMB

Jana Nováková
+420 739 778 455
Klokočov 11
747 47 VÍTKOV


Statistiky

Online: 21
Celkem: 1847718
Měsíc: 19737
Den: 788